top of page

Dette kan vi gjøre for deg og bedriften din! 

 

Exciter tror på at kunnskap om våre samarbeidspartnere er det som gir den største muligheten for suksess, mer motiverte medarbeidere og høyere kjennskap om merkevaren din og bedriften din ute i markedet.  Prosessen med å modernisere og tilpasse kommunikasjonen til vår nye digitale virkelighet og de nye digitale plattformene, begynner med kunnskap om våre samarbeidspartnere. Start med å gjøre en avtale, og vi tar ansvar for hele prosessen for deg.  

 

Sosiale medier

 

Vi kan få deg ut i alle ønskede sosiale mediakanaler. Du velger selv hvilke avhengig av behovene til din bedrift. 

Vi kan tilpasse kommunikasjonen etter bedriftens ønsker og behov for at den skal se profesjonell ut, men også være virkningsfull og effektiv. 

Vi kan bygge følgere, skape aktivitet og kommunisere effektivt mot din målgruppe. 

Digitale plattformer

 

Vi er alle enige om at brosjyrer og trykket materiale fortsatt er nødvendig, men informasjonen når ikke alle. 

Vi kan lage digitale brosjyrer, internmagasiner, brukerveiledninger og alt annet bedriften din behøver for å kommunisere med markedet. Det inkluderer også trykket materiale hvis det fortsatt er det foretrukne formatet hos dine kunder.

Innhold - tekst

 

Vi innser at innholdsproduksjon på sosiale medier tar tid og ressurser man ikke nødvendigvis har. Exciter kan ta over produksjon av tekst og produsere profesjonelt innhold for din bedrift på sosiale medier. Tenk på det: Innholdet som lages må kommuniserer effektivt, være profesjonelt laget og fremstå riktig formatert for den/de sosiale mediekanalene man velger. Er det ikke det, er det like godt å la være. 

Fotografering/video

 

Bilder som legges ut, og som opplagt er tatt med en mobiltelefon kan fungere og være morsomt å se på, men for å bygge en bedrifts anseelse, er det mer som må til. 

Exciter kan produsere bilde/video med den kvaliteten du behøver for å skape et godt bilde av bedriften din og din merkevare. 

Vi tror på det forenklede og klare.

Prøv oss! 

Corporate storytelling

 

Gode produkter er fint, en god forretningsmodell er bra, gode og engasjerte ansatte en suksessfaktor, men å kommunisere budskapet ditt i en historie med myke, emosjonelle verdier er uslåelig! 

Alle har en historie å fortelle, du har kanskje ikke tenkt på at din kan være unik.  La oss få fortelle din, med bilder, tekst, følelser og myke verdier. Vi lover at det virker! 

SoMe-annonsering

 

Annonsering på sosiale medier er effektivt, målbart, mye rimeligere enn du tror, og i kombinasjon med all annen aktivitet du velger å gjøre i sosiale medier, kan du oppnå en virkning av din samlede kommunikasjon som hittil ikke har vært oppnåelig gjennom tradisjonell annonsering/ markedsføring.

Lyst til å prøve?  Vi kan hjelpe deg med alt fra strategi til utførelse. 

Annonsering på våre digitale flater

 

Exciter gir blant annet ut digital tidsskriftene Stereo+ og Fotomag. Stereo+ skriver om hifi, hjemmekino, gadgets samt artister, film og musikk.

Fotomag skriver om foto- og videoutstyr, tester, har guider, tips og konkurranser.

Både tidsskriftene har også egne internettsider: Stereopluss.no og Fotomag.no 

Vi tilbyr annonser på alle våre flater samt content marketing.

Be om vår medieplan eller ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Mediehus og partner?

 

Exciter AS er et mediehus på stadig utkikk etter spennende digitale prosjekter. Går du svanger med en idé, så kontakt oss for en prat. Kanskje er Exciter akkurat den partneren du behøver for å realisere drømmen.

bottom of page