top of page

Exciter - stor samlet erfaring

 

Tom R. Mehlum: Høyskoleutdannet innen data, markedsføring og økonomi. Bred erfaring med kommunikasjon for bedrifter, team-building, produktutvikling, samt salg og markedsføring. 

Ledererfaring fra IT, internett, media og telecom. De siste årene jobbet særlig tungt med digitale plattformer, herunder digitale og sosiale medier. Store kunnskaper og forståelse for bedrifters kommunikasjonsbehov.

I tillegg profesjonell fotograf med studio i Oslo.

 

SETH_IMG_2070_BW_edited.jpg
Håvard Homedal

Håvard Holmedal: Har bakgrunn fra salg og markedsføring og har jobbet i media med teknologi-magasiner siden 1994 som journalist og ansvarlig redaktør, og er ekspert på teknologi og elektronikk vi bruker i hjemmet, på farten og på kontoret. 

Han er spesialist på hvordan man bygger tilstedeværelse på sosiale medier, og hvordan man konverterer engasjement på SoMe til trafikk i nett- og fysiske butikker. Han kommuniserer effektivt med markedet og kunder, og er ekspert på å tilpasse din bedrifts innhold til digitale plattformer.

 

Svaret er ikke om, men når

Vi kommuniserer stadig mer på digitale plattformer. Vi har kontakt med venner på Facebook, Twitter, Instagram, Google+ og Snap Chat, og vi har hele vårt profesjonell kontaktnett på LinkedIn. 

 

Kommunikasjonen foregår i stadig økende omfang på mobile, bærbare enheter. Brukerne kan fortsatt nås på tradisjonelt vis, men hvorfor ikke nyttiggjøre seg de mest effektive og rimeligste strategiene for kundekommunikasjon? Ta styring på kommunikasjonen, få kontakt med dine kunder, få informasjon om hvem og hvor de er, og ta kontroll på hele kjøpsprosessen til dine potensielle kunder. Du er ferdig med "sprey and pray"-annonsering. Er du ikke? 

 

 

Derfor handler ikke om når om og hvis du og din bedrift må tilpasse seg digitale plattformer og sosiale medier for å treffe dine kunder og kommunisere med markedet ditt. Det handler om når.

 

Og gjør det nå endelig i dag eller i morgen!  

 

Hva er Exciter? 

Exciter finnes fordi verden er i endring, og fordi tradisjonelle metoder for markedsføring, hvordan man disponerer sine markedsføringsbudsjetter og annonsepenger, og kommuniserer med markedet, er i enorm endring. 

 

Exciter finnes fordi stadig større deler av markedet man ønsker å nå forlater tradisjonelle medier, og bruker store mengder av sin tid på mobile enheter. De nye kundene dine er online mens de ser på TV, velger On-Demand-løsninger i stedet for reklame-TV, leser ikke magasiner og aviser, og er i ferd med å forlate de tradisjonelle nettstedene. 

Exciter kan hjelpe deg å etablere en tilstedeværelse på sosiale medier, skape aktivitet, bygge følgere og levere innholdet du behøver. 

 

Exciter finnes for å hjelpe deg og bedriften din til å produsere det innholdet du behøver for å kommunisere med kundene og markedet ditt. Vi formatere også bedriftenes allerede produserte innhold til digitale formater.  

 

Skap deg et stort og kraftfullt digitalt fotavtrykk nå! 

Har du ikke tid til å produsere nødvendig innhold på sosiale medier og digitale plattformer selv. Få noen som virkelig vet hva de gjør til å gjøre det. Bruk Exciter, eller noen andre, men bare gjør det! 

Bottom line: 

Meet The Team

Håvard Holmedal

  • Grey LinkedIn Icon

Ansvarlig redaktør i Stereo+ og spesialist på lyd. Sosiale medierekspert. 

Roy Ervin Solstad

  • Grey LinkedIn Icon

Spesialist på hi-fi
og fast skribent i Stereo+

Cathrine Halsaa

  • Grey LinkedIn Icon

Musikkskribent i Stereo+

Toralf Sandåker

  • Grey LinkedIn Icon

Spesialist foto og redaktør i Fotomag.

Henrik Sandåker Tangen

  • Flickr Social Icon

Skribent i Fotomag med mobil- og actionkamera som spesiale.

Einar Brandsdal

  • Grey LinkedIn Icon

Spesialist hi-fi hodetelefoner
og ørepropper. Skribent i Stereo+

Ljuba 2.jpg

Ljuba Miodragović

Hi-Files Group

  • Facebook - Grey Circle

Design og layout

Øyvind_Skogrand.jpg

Øyvind Skogrand

  • Grey LinkedIn Icon

Spesialist på hi-fi og skribent i Stereo+

SETH_IMG_2070.jpg
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Head of Marketing, fotograf, videograf, journalist.

Tom R. Mehlum

EISA-logo-2018.png

EISA MEDLEM

Det følger et stort ansvar med å være medlem av EISA. Våre tester medvirker til hvilke produkter som kåres til de beste i Europe hver år. Men det gjør også at våre tester er til å stole på. 

bottom of page